Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Negyedével nőtt a műholdról netezők száma tavaly Nyomtatás E-mail
Írta: Vannet   
2018. február 08.
ImageA hazai telekommunikációs szektor egyik legdinamikusabban növekedő szegmense volt a műholdas internetszolgáltatás 2017-ben. Több mint 25%-kal többen kapcsolódtak a világhálóra a technológiával, mint egy évvel korábban. Ennek köszönhetően olyan helyekre is eljutott az internet, ahol más eszközökkel eddig nem volt elérhető.
Tovább...
 
III. Béla és családja Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. február 07.
III. Béla és családja – ezzel a címmel tart előadást a Rendházban dr. Szabados György történész a Múzeum királyi ereklyéket bemutató kiállításához kapcsolódóan.
Tovább...
 
Fecskés délelőtt szombaton Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. február 07.
A fecskékről fog szólni a szombat délelőtt A Szabadművelődés Házában: kiállítás nyílik egy gyermekrajzpályázat munkáiból, előadást tart a „VÖLGY-HÍD” Természetvédelmi Alapítvány a székesfehérvári fecskékről, és megnézhetjük a ház mesterséges fecseketelepének kerámiafészkeit is.
Tovább...
 
Májusra elkészül az új tornacsarnok Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2018. február 07.
ImageBejárást tartottak  a Széna Téri Általános Iskola mellett épülő tornacsarnokban. A létesítmény TAO-s forrásból, a város által biztosított önrésszel valósul meg, és kettős célt szolgál: megoldja a Köfém SC utánpótlásképzésének helyszínproblémáját, illetve a délelőtti időszakban a diákok testnevelésóráinak megtartására is alkalmas.
Tovább...
 
Szombaton újra Karnevál a Korzón Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. február 07.
ImageImmár negyedik alkalommal kerül sor február 10-én, szombaton a Velencei Karneválra, a több hetes, hagyományos olaszországi programsorozat magyar "kistestvérére".
Tovább...
 
Újraélesztés, elsősegélynyújtás, biztonságos otthon Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2018. február 07.
ImageA gyermekkori balesetek megelőzéséről, az elsősegélynyújtásról, a fertőzések és a sürgős ellátást igénylő tünetek felismeréséről tartott előadást Mészáros Zalán volt mentőtiszt A Szabadművelődés Házában. Az ingyenes előadás a város egészségügyi programjába illeszkedően, a Humán Szolgáltató Intézet szervezésében valósult meg.
Tovább...
 
Szuper farsangi smink-ötletre vágysz? Akkor figyelj! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. február 06.
ImageHalott menyasszony akarsz lenni vagy netán szuperhős X-men-figura? Macskanő vagy vámpírmenyasszony? Egy kis ötlettel / és sminkkel bármi megoldható, ha ki akarsz tűnni a farsangi buliban!
Tovább...
 
Mit kell tudni az influenzáról? Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin - Dr. Zalai Károly   
2018. február 06.
ImageA téli hónapokban sohasem lehet kizárni, hogy egy vírus által okozott influenzajárvány szenvedőivé válunk. Az influenzás megbetegedésekről, a viselkedési szabályokról, és azokról a szükséges intézkedésekről, amelyek segítségével csökkenteni lehet saját megfertőződésünknek, és mások megfertőzésének a kockázatát, nagyon sok információnk van....
Tovább...
 
Pomelo, az immunrendszer őre Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. február 06.
ImageTüsszög, köhög, orrot fúj, fájó torokra panaszkodik és a betegségtől elgyötörten aludni vágyik körülöttem mostanában mindenki. Megállíthatatlanul tombol az influenza – és fogy a patikákban a „csoda-italpor”, ami szinte azonnali gyógyulást ígér (a vese- és májkárosító hatást szépen elhallgatva). No, de most kivételesen becsukjuk szemeinket a gyógyszertárak előtt, nem lázongunk (majd legközelebb…), s a legnagyobb „szupergyümölcsre” koncentrálunk, amely hatékony segítség lehet ebben az időszakban: ez pedig a pomelo.
Tovább...
 
Elkezdődött az új tudásközpont kialakítása Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. február 06.
ImageElkezdődött a napokban az új tudásközpont kialakítása a Budapesti Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campusán. A Budai úti, több mint 100 éves egykori huszárlaktanya felújításával és infrastrukturális fejlesztésével hamarosan közel 900 fő számára tudnak képzéseket kínálni nemzetközi színvonalú környezetben.
Tovább...
 
Farsangi bál? Legyen trendi a körmöd! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. február 05.
ImageAz Igazi Nő mindig figyel arra, hogy ne csak a haja és a sminkje legyen tökéletes, hanem a körme is az alkalomhoz illő mintában / formában / színezéssel tündököljön. Nézzünk hát utána, mi a jelenlegi körömtrend, s milyen a legdivatosabb farsangi köröm?
Tovább...
 
<< Első < Előző 1001 1002 1003 1004 1005 1006 1007 1008 1009 1010 Következő > Utolsó >>

Eredmények 11023 - 11033 / 20492